Hirdetés

Uncharted 4 - rajongóknak kötelező lesz a művészeti album

|

Az Uncharted 4: A Thief's End művészeti albuma egy tucat, eddig soha nem látott koncepciós rajzot és fejlesztői kommentárt tartalmaz majd.

Hirdetés

Néhány képet el lehetett csípni az Uncharted 4: A Thief's End E3-on bemutatott demójából, de az albumba bekerülő anyag nagyobb hányadát sehol sem láthattuk még.

The Art of Uncharted 4: A Thief's End címen jelenik meg egy művészeti album, amiben nagyon kezdetleges koncepciókat és azokhoz fűzött fejlesztői nyilatkozatokat láthatunk majd. A keménykötésű verzióért a Dark Horse felel, valószínű, hogy a játékkal együtt jelenik meg a kiadás valamikor 2016 tavaszán. A nem végleges borítóról már kaptunk képet, amit lent láthattok. A Dark Horse szerint a rajongóknak nem kell sokat várniuk az előrendelés lehetőségére, de pontos dátumot még nem tudunk.

 

Nektek bőven elég lesz a játék vagy esetleg ezt is beszerzitek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)