Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - ennél jobb már nem lesz

|

Ha esetleg eddig nem lettetek volna elég izgatottak az Uncharted 4 - A Thief's End miatt, akkor kattintsatok egy határozottat.

Hirdetés

Az Uncharted 4 - A Thief's End a PlayStation Experience-en végre mozgás közben is megmutatta magát. Rég akartam ennyire játékot.

Ma már végre teljes pompájában is megnézhettük az Uncharted 4 - A Thief's End gameplay videót. Én például ötödször. Ahogy azt a Naughty Dogtól megszoktuk, nem spóroltak semmin; a játék nemcsak fantasztikusan néz ki, de magával hozott minden olyan elemet, amibe a korábbi epizódokban beleszerettünk. Ez persze mondhatni alap, de ezzel még nem érte be a Sony egyik legjobb stúdiója.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Nolan North játssza majd a főszereplőt, de most az is kiderült, hogy nem véletlenül volt olyan ismerős Drake bátyjának a hangja. A The Last of Us, a Bioshock Infinite, a Shadow of Mordor és még sok más sikerjátékból ismert Troy Baker kölcsönzi neki a hangját. 

Korábban egyébként úgy volt, hogy Todd Stashwick játssza majd Nathan testvérét, de ő már a Visceral Games-nél dolgozik egy titokzatos projekten az Uncharted sorozat írójával együtt.

Az Uncharted 4 megjelenés dátumát egyelőre nem tudjuk, de nagyon reméljük, hogy még 2015-ben megkapjuk.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)