Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - nyílt béta lesz a hétvégén

|

Eddig csak az Uncharted: The Nathan Drake Collection vásárlói próbálhatták ki az Uncharted 4-et, most viszont mindenki lehetőséget kap.

Hirdetés

Az Uncharted játékokat mindig is inkább a sztori miatt volt érdemes játszani, és a legtöbbek számára az maradt igazán emlékezetes. Azért a multi sem volt rossz.

Az Uncharted 4: A Thief's Endben ismét lesz többjátékos mód, a játék szereplőinek bőrébe bújva tüzelhetünk majd egymásra. Azok, akik megvették a The Nathan Drake Collectiont, már decemberben játszhattak a bétával, de a Naughty Dog úgy gondolta, mindenkinek lehetőséget ad a kipróbálásra. A béta hétvége március 4-én, itthoni idő szerint este 6-kor veszi kezdetét, és március 6-áig tart. Ez idő alatt három pályán team deathmatchezhetünk. Az adatlapon, ahonnan akár már most elindíthatjátok a letöltést, nem szerepel, hogy PlayStation Plus előfizetés kellene a használatához. Így vagy úgy, mindenképp szedjétek le a 9,6 GB-os klienst, aztán majd kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)