Hirdetés

Uncharted 4 - az E3-as trailer egy nagy poén része volt

|

Hónapokba telt, míg egy rajongónak leesett, milyen rejtett utalást láthattunk az Uncharted 4 első trailerében. A Naughyt Dognál nem felejtkeztek meg arról, honnan jöttek.

Hirdetés

Amikor a Naughy Dogról beszélünk, többeknek inkább a frissebb sikereik jutnak eszébe, mint például az Uncharted-széria, vagy a The Last of Us. A stúdiónál persze egyáltalán nem felejtkeztek meg a régebbi játékaikról sem, és a szemfülesebb - vagy inkább jó memóriával bíró rajongóknak egy mókás utalást is elrejtettek az Uncharted 4 egyik első trailerében.

A tavalyi E3-as videóban ugye nem sok minden történt, mindössze annyi, hogy Nathan Drake egy tengerparton fekszik kábultan, majd felébred, és elindul a dzsungelbe. Aki rendelkezik olyan jó memóriával, hogy emlékezzen a Naughty Dog egy 1996-ban megjelent játékára - vagy esetleg beszerezte a PlayStation networkös változatot - az emlékezhet rá, hogy egy korábbi játékuk is nagyon hasonlóan kezdődött.

Bizony, az első Crash Bandicootról van szó, aminek az első pályáját az alábbi videón össze is tudjátok hasonlítani a trailerrel, bár Crash sokkal gyorsabban magához tért, mint Drake, így nem jön ki olyan szépen a hasonlóság, mint a fenti képen (maga a játék nagyjából 2:20-nál kezdődik).

Valószínűleg nincs szó semmi többről, mint a stúdió kis rejtett poénjáról, ami egy régebbi játékukra utal, de ettől függetlenül nem adjuk fel a reményt, hogy egyszer még láthatunk egy Crash játékot a Naughty Dogtól.

Ti észrevettétek az utalást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)