Hirdetés

Uncharted 4 - megjött a klasszikus mód és a hardcore nehézség

|

Megérkezett a legújabb frissítés, és vele új játéklehetőségek azoknak, akik szeretik a kompetitív és coop multit.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End legfrissebb javítása már felkerült, ami azt jelenti, hogy mehettek is lövöldözni horda módban az új, Hardcore nehézségi szinten. Már ha rendelkeztek az 50. hullámig eljutáshoz szükséges türelemmel.

A Hardcore mód - hasonlóan más játékokban látott társaihoz - egyetlen esélyt kínál a teljesítésre. Ha az 50 hullám valamelyikénél az egész csapat padlót fog, akkor kezdődhet a móka előlről.

Aki nem feltétlenül húzná fel magát ezen, az kipróbálhatja a kompetitív multi classic módját. Itt nincs játékbeli üzlet, Mysticalok, vagy Sidekickkek. Színtiszta lövöldözés, ahogy azt a rajongók régóta szerették volna.

Ha ki akarod próbálni az újdonságokat, akkor nincs más dolgod, mint elindítani a PS4-et és lehúzni a frissítést. Természetesen ez a tartalom is ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)