Hirdetés

Uncharted 4 - így készültek el a vicces táncmozdulatok

|

Az Uncharted 4: A Thief's End többjátékos módjában akár az ellenfelünk holttestén ropva is ünnepelhetjük győzelmünket. A készítők most ezeknek a mókás táncmozdulatoknak a megkomponálásába engedtek bepillantást.

Hirdetés

Az Uncharted 4 készítői szemmel láthatóan arra törekednek, hogy minél szórakoztatóbbá tegyék a játék multiplayer módját annak érdekében, hogy itt is ugyanolyan kellemes órákat töltsünk el, mint a történet végigjátszása során. Ellenfeleink legyőzésekor lehetőségünk van például gúnyos táncmozdulatokkal ünnepelni saját magunkat, a Naughty Dog pedig igyekszik ezt olyan valósághűen és hitelesen ábrázolni, amennyire tudja. 

Épp ezért profi koreográfusokat kértek fel Matt Steffanina és Dana Alexa személyében, akik segítettek nekik még élvezetesebbé tenni ezeket a rövid produkciókat. A felvételeket motion capture technikával készítették el, melyeken Matt és Dana modern és klasszikus táncok sorát mutatta be, ennek az eredményét láthatjuk viszont a játékban. Fent ti is megnézhetitek, hogyan folytak a munkálatok. 

A június 28 óta elérhető Lost Treasures nevű multiplayer DLC részeként pedig még újabb táncmozdulatok is bekerültek a játékba, rengeteg egyéb többjátékos tartalommal együtt, mint például az új (ingyenes) terület, a rangsorolt játékok, vagy éppen az új tárgyak. A készítők azt ígérik, hogy 2017 folyamán további tartalmakkal bővül majd a többjátékos mód, sőt még ebben az évben előrukkolnak valami újjal.

Ti milyen újításnak örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)