Hirdetés

Az Uncharted 4 többjátékos módja is bővül a The Lost Legacy kapcsán

|

Izgalmas frissítést kap az Uncharted 4: A Thief's End. Új skinek, új választható karakter és egy teljesen új játékmód is bekerül.

Hirdetés

Jövőhéten jelenik meg az Uncharted: The Lost Legacy, a játék csodaszép sajtócsomagját már mi is kibontottuk. A PlayStation Blogon pedig nemrég kiderült, hogy azok is örülhetnek az önállóan is futtatható kiegészítő megjelenésének, akik még az Uncharted 4: A Thief's End multiplayer részét gyűrik.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End kap egy méretes multis frissítést, amelynek köszönhetően Chloe és Nadine karaktermodelljei és öltözetei is bekerülnek a játékba. Ezen felül Asav, a The Lost Legacy rosszfiúja is játszható karakterré válik, valamint kapunk egy kooperatív túlélő játékmódot is Survival Arena néven, ahol több mint 100 hullámban csapnak le ránk az ellenfelek. Az új Savage Starlight Skeleton skint például csak itt tudjuk majd feloldani. Egy mutatós előzetes is érkezett a bejelentéshez.

A frissítésért nem kell senkinek sem fizetni. Megkapják az Uncharted 4 tulajdonosai és az Uncharted: The Lost Legacy vásárlói is - elvégre a kiegészítő is magában foglalja a negyedik rész többjátékos módját. A két verzió tulajdonosai szabadon játszhatnak egymással. 

Ti kipróbáljátok majd az új Survival Arena módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)