Hirdetés

Uncharted 4 - hatalmas multiplayer pályát hoz a frissítés

|

Mindenki számára ingyenesen elérhető, a játékban eddig nem látott méretű pályán folyhat a harc a legújabb Uncharted 4 frissítésnek hála.

Hirdetés

A legújabb Uncharted 4: A Thief's End frissítés egy elhagyatott kalózkolóniára, New Devonba röpít minket. A Naughty Dog ígérete szerint, ez bizony az eddigi legnagyobb multis map lesz. A fenti videó alapján hatalmas nyílt terekre, illetve a játékra jellemző változatos tereptárgyakra számíthatunk.

Az új pálya mellett még más frissülő tartalom is jön az ingyenesen érkező, új patch-csel. Mostantól például győztes meccseink után értékes skinekkel lehetünk gazdagabbak illetve ismét leértékelések várnak minket, a Vanity Chests DLC különleges outfiteihez akár 33-62%-kal olcsóbban juthatunk hozzá szeptember 16-tól.

A készítők bizonyították azt is, hogy igenis figyelnek a játékos közösségükre, az Uncharted 4 multis játékosainak visszajelzései alapján ugyanis változtattak a Ranked Team Deathmatch rendszerén és új jutalmakat kapunk a Season 2-höz.

Ti gyűritek még az Uncharted 4 többjátékos módját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)