Hirdetés

Uncharted 4 - így lesz egy kamu videóból jó ötlet

|

A Naughty Dog fejlesztőjének annyira tetszett a kamu Uncharted 4 techdemo, hogy még akár lophat is belőle pár ötletet.

Hirdetés

Tegnap egy meglehetősen ügyes felhasználó feltöltött két új videót a Vimeo-ra, és azt állította, hogy ezek techdemók a készülő PS4-es Uncharted epizódhoz. Az internet egy pillanat alatt széthordta az alkotásokat, majdnem mindenki elhitte, hogy így fog kinézni a Naughty Dog következő sikerjátéka.

A meggyőző látvány egy dolog, de az is összekavarta a gyanútlan nézőket, hogy az illető a Cort “Postgoodism” Stratton nevet használta, ami véletlenül a Naughty Dog egyik programozójának neve. Stratton maga is látta a felkerült anyagokat, és azonnal reagált is rájuk a Twitteren.

A fenti kijelentés („Bármennyire is élvezem az új követők áradatát, biztosíthatok mindenkit, hogy nem szivárogtatok ki Uncharted 4 videókat.”) után elmondta, hogy a látott anyagok hamisak, de annyira megtetszettek neki a látottak (főleg a víz effekt), hogy ígérete szerint továbbítja az anyagokat a csapat grafikai programozójának mintaként.

OLF Ingeniørkunst I Havet - Making of from Important Looking Pirates on Vimeo.

Szóval lehet egy techdemo szimpla csalás, de a végén még hatással is lehet a következő Uncharted játékra. Ami azért nem semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)