Hirdetés

Uncharted 4 - egy darabig még nem hallunk az egyjátékos DLC-ről

|

A Naughty Dog egyelőre a többjátékos mód bővítésére fókuszál, az első multiplayer DLC még ma megérkezik.

Hirdetés

Valamivel több mint másfél hónappal az Uncharted 4 megjelenése után még nem várjuk el, hogy a Naughty Dog máris a sztorit bővítő csomagról beszéljen. Nekünk bőven ráér, a The Last of Us kiegészítőjére, a Left Behindra is megérte várni.

Viszont míg az egyjátékos DLC leleplezésére nem kerül sor, folyamatosan kapjuk az újdonságokat a multiplayer szegmenshez. Az első csomag ma este jön, az 1.08-as patchcsel. A neve Lost Treaseures, és rangokat vezet be (70-es szintig lehet fejlődni), hoz ey új pályát, a Sunken Ruinst, ami a kampányból ismerős lehet, és kisebb, pörgősebb lesz a többihez képest. A karakterek kalóz skineket kapnak. Ez természetesen mind ingyen jár mindenkinek, aki megvette az alapjátékot.

A további multis tervekről itt olvashattok. Végigjátszásunk a 13. résznél tart, nézzetek bele, ha kíváncsiak vagytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)