Hirdetés

Uncharted 4 - a Quantum Break csapata is el van tőle ájulva

|

A Remedy PR csapatának vezetője, Thomas Puha leborult a Naughty Dog nagysága előtt.

Hirdetés

Mindig jó dolog látni, ha a fejlesztők közt nem a sárdobálás megy, hanem értékelik egymás munkáját. Különösen akkor, ha két olyan, egymással szemben álló címről van szó, mint mondjuk Quantum Break és az Uncharted 4.

Thomas Puha, a Remedy PR-osa Twitteren gratulált a Naughty Dognak a játékhoz. Bár az Uncharted 4 csak néhány nap múlva jelenik meg hivatalosan, Puha már végigtolta az egészet. Valószínűleg nem az ellopott szállítmányból vásárolt be, hanem kapott egy kulcsot a fejlesztőktől, így ma közel 20 órányi játék után be is fejezte az egészet.

Puha elmondta azt is, hogy nem csoda, hogy ilyen gyönyörű a játék, mikor 28 animátor dolgozott rajta, miközben a Quantum Breaken csak 4.

Már csak néhány nap, és mi is fejest ugorhatunk Nathan Drake utolsó kalandjába. Izgatottan várjuk a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)