Hirdetés

Uncharted film - Infómorzsák

|

David O. Russell ad iránymutatást a készülő Uncharted filmhez

Hirdetés

Nathan Fillion helyett a Max Payne mozi főszereplője, Mark Wahlberg kapta Nathan Drake szerepét a készülő Uncharted filben, amit egy jó ideje tudunk. Most David O. Russell rendező árul el további infókat a filmről.

Az Uncharted mozi középpontjában Drake és családja áll majd, akinek nemes küldetésük, hogy az antik műkincsekre vadászó világi vezetők és múzeumigazgatókkal szálljanak szembe. „Egy lendületes családot fogunk megmutatni, mint ahogy néhány filmben már megtettük. Majd azt fogjuk, és belehelyezzük egy nagyobb, erősebb, akciódúsabb nemzetközi helyzetbe, miközben ügyelünk karaktereink dolgaira is."-mondta. Korábban egyébként Robert De Niro és Joe Pesci neve is felmerült, mint lehetséges családtagok. Csak nekünk tűnt fel, hogy Indiana Jones-t készülnek csinálni Nathan Drake-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)