Hirdetés

A Sony dönti el, lesz-e Uncharted 5

|

A Naughty Dog, akárhányszor előkerül az Uncharted jövője, hangsúlyozza, hogy ha folytatódik, mindenképp Nathan Drake nélkül fog folytatódni a sorozat.

Hirdetés

A Naughty Dog eddig is többször utalt rá, hogy az Uncharted-sorozat hihetetlenül népszerű főhősének, Nathan Drake-nek komoly áldozatokat kell hoznia majd a szeretteiért a közelgő negyedik rész sztorija során. Ebből és az alcímből könnyen következtethetünk arra, hogy Nathan meghal, de az is lehet, hogy csak trükköznek velünk.

Természetesen Neil Druckmannt is rengeteget kérdezik Drake sorsáról, amiről továbbra is nagyon kétértelműen nyilatkozott: "Olyan sokáig voltunk már ezzel a karakterrel. A népszerűsége csúcsán van, szóval nem túl jó üzleti döntés [a történetének lezárása]. De úgy érzem, ezzel tisztelhetjük meg a legjobban, hogy a csúcson fejezzük be, és lezárjuk a történetét" - mondta. Persze, ahogy korábban is beszéltek róla, ettől még készülhet új rész a sorozatban: "Hogy ez az Uncharted végét is jelenti? Nem tudom. Végül is, a jogok a Sonynál vannak, azt csinálnak, amit akarnak. De ennek a sztorinak a lezárása után nagyon nehéz lesz Nathan Drake-kel folytatást készíteni" - utalt ismét a főszereplő esetleges halálára. Persze nem kizárt, hogy csak a kincsvadászatoktól vonul vissza végleg Drake, ezt biztosan csak a megjelenés után tudjuk meg, ami a karácsonyi csúsztatás után április végére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)