Hirdetés

Uncharted Moments - élő közvetítésre készül a Naughty Dog

|

A fejlesztőcsapat Twitteren jelentette be, hogy hamarosan valami fantasztikusban lesz részünk.

Hirdetés

Visszafolytott lélegzettel várjuk az Uncharted: The Nathan Drake Collection megjelenését, amelyet ugyan nem maga a Naughty Dog készít, de a hozzáértő fejlesztőcsapat áldozatos munkájának köszönhetően borítékolható, hogy minőségi darab lesz. Ha minden jól megy, ma bele is nézhetünk.

A Naughty Dog Twitteren jelentette be az Uncharted Moments névre keresztelt élő közvetítést. amelyet a csapat saját Twitch csatornáján tartanak majd. A közvetítésre este fél kilenckor kerül majd sor, egész biztosan mi is beszámolunk majd róla, úgyhogy érdemes lesz visszanézni.

Sajnos azzal kapcsolatban nem árultak el részleteket, hogy pontosan mi várható, de arra tippelünk, hogy legendás pillanatokat fogunk újraélni a felújított játékban. Az Uncharted: The Nathan Drak Collection megjelenése október 9-én esedékes, daev már ki is vette a szabadságát arra a hétre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)