Hirdetés

Uncharted mozi az alapoktól

|

Az új rendező nem csak a stábot rázza gatyába, hanem a forgatókönyvet is.

Hirdetés

David O. Russel távozása után Neil Burger örökölte meg az Uncharted filmváltozatának rendezői posztját.

Mr. Burger eddig olyan filmeket készített, mint A mágus (eredeti címén The Illusionist, 2006-ban. Edward Norton és Jessica Biel főszereplésével, egész kellemes volt), vagy a Csúcshatás (Limitless, 2011 - a Másnaposok szépfiúja, Bradley Cooper és Robert De Niro szerepeltek benne). Neil semmit nem bíz a véletlenre: az alapoktól kezdi az Uncharted: Drake's Fortune munkálatait.

Nem csoda, hiszen végre olyan rendezőt kapott egy szélesvászonra szánt játékadaptáció, aki játszott is azzal a bizonyos játékkal, így nem kell attól félnünk, hogy Uwe Boll "munkásságát" idézi fel bennünk...

"Főleg a legelejétől kezdjük és visszatérünk a játékhoz. Mivel sok király cucc van benne, mint tudjátok. Valóban egyike a legfilmesebb játékoknak, és egyike azoknak, melyek ténylegesen fejlesztik a karaktereket. Szóval sok király, igazán erős cucc van benne, amik ha működhetnek a filmben, fel akarom használni őket."

A rendező úr azt is elmondta, hogy sokkal modernebb szemszögből vizsgálja a témát, mint például az Indiana Jones filmekben már bevált "kopottas" megközelítés (nono!). Burger megemlítette a Bourne filmeket példaként, tehát ilyesmire kell számítanunk.

Most pedig jöjjön Neil Burger legszimpatikusabb gesztusa. David O. Russel Mark Wahlberg-nek szánta a főszerepet, nem reagálva a rajongói kérésekre és már-már hisztériára: mindenki szívesen látná Nathan Drake szerepében Nathan Fillion-t, a Firefly (az egyik - ha nem a - legjobb sci-fi sorozat) főszereplőjét. Mit mondott erre Burger? "Igen, észrevettem. Sőt, felkeltette az érdeklődésem. Tudjátok, szerintem jó színész. Sok igazán jó színész van, aki nem hasonlít [Drake-re], de el tudja játszani! Ahol most tartunk, hogy szó szerint az alapoktól kezdjük az építkezést, és ha ezzel végeztünk, majd el kezdjük keresni azokat a színészeket, akik elérhetőek és alkalmasak a szerepekre. Bármikor is legyen ez."

Neil Burger, sok sikert kívánunk és reméljük, Fillion bácsi újra bizonyíthat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)