Hirdetés

10 éves az Uncharted, kaptunk pár ajándékot

|

Az Egyesült Államokban 2007. november 19-én jelent meg az első Uncharted játék, és gyorsan az egyik legjobb érv lett a PlayStation 3 mellett.

Hirdetés

A Sony sosem volt híján kiemelkedően jó exkluzívoknak, de 2007-ben nagyon sikerült betalálni az Uncharteddel.

Hirdetés

A játékot kb. másfél év alatt közel hárommillióan vették meg, ami egy PS3-as exkluzívtól igen szép teljesítmény volt akkoriban. Azóta megjelent három teljes értékű folytatás és egy spin-off (a The Lost Legacy), meg pár apróság, és bár Nathan már valószínűleg nem tér vissza, a sorozatnak még messze nincs vége. A jövőről majd beszélünk a The Last of Us: Part II megjelenése után, most viszont szülinapot ünneplünk.

Holnap délután 5-ig bárki ingyen húzhat be egy vadonatúj PlayStation 4-es témát és egy avatart, valamint néhány korábbit is megszerezhet. Az Uncharted 4-ben Nate, Elena és Sully kapott öltözékeket, amiket a multiban aggathatunk rájuk; az ezeket tartalmazó csomagra december 19-éig lehet lecsapni. Szintén egy hónapig olcsóbbak a játékbeli fizetőeszközök, érdemes lehet ezt is kihasználni. 

Akinek kimaradt az Uncharted: Drake's Fortune, megveheti a felújított változatot dobozosan az Uncharted: The Nathan Drake Collection részeként, digitálisan meg akár önmagában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)