Hirdetés

Csak jövőre jöhet az Uncharted 4 és a The Last of Us GOTY

|

Egyelőre úgy tűnik, hogy az egyetlen tartalom, amit a Naughty Dog idén a kezünkbe nyom, az a The Last of Us Left Behind DLC-je lesz.

Hirdetés

A Sony iránt elkötelezett fejlesztőcsapat decemberben azt nyilatkozta, hogy 2014-ben sokkal sűrűbben fog információkat szolgáltatni készülő projektjeiről. Azt nem mondták, hogy minden információ örömöt fog okozni.

Eric Monacelli, a Naughty Dog közösségi menedzsere a napokban elmondta, hogy a Left Behind lesz a The Last of Us egyetlen sztori DLC-je, ezután már csak multiplayer tartalmakat vehetünk meg extraként, azokon viszont keményen dolgoznak, úgyhogy lesz mivel megtölteni a Game of the Year kiadást - ami valószínűleg nem idén jön. Monacellit ugyanis arról is megkérdezték, hogy várható-e az Uncharted 4 és a The Last of Us GOTY 2014-es megjelenése, de ő csak annyit válaszolt: „Ha. Kétlem”.

A next-gen Unchartedről utoljára leleplezésekor hallottunk, azóta nagy a csend körülötte. Talán majd az E3 2014-en megtudunk néhány részletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)