Hirdetés

10 órásnál is hosszabb lehet az Uncharted: The Lost Legacy

|

DLC-nek indult, de úgy néz ki, hogy gyakorlatilag teljes értékű játék lesz a Naughty Dog készülő projektje.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenésekor a Naughty Dog már javában dolgozott a Chloe Frazer sztoriját feldolgozó kiegészítőn, ami az azóta eltelt időben elég nagyra hízott. Az egyszerű DLC-nek induló csomagot a tavalyi PlayStation Experience-en jelentették be különálló kiegészítőként, ami már önmagában is megdobogtatta a rajongók szívét, most azonban újabb fontos infóval szolgáltak.

A csapat korábban azt nyilatkozta, hogy a The Lost Legacy hosszabb lesz, mint a The Last of Ushoz készülő Left Behind, így a legtöbben 4-5 órás kalandra gondoltak, de ennél jóval többről van szó. Arne Mayer, a Naughty Dog kommunikációs vezetője nemrég egy interjúban elmondta:

Évekkel ezelőtt, amikor megkérdezték, csinálnánk-e kiegészítőt az Unchartedhez, mindig azt mondtuk: nincs meg hozzá a kellő önfegyelmünk. Ha megpróbálnánk, abból teljes játék lenne. Egyszerűen képtelenségnek tartottuk, hogy korlátok közé szorítsuk magunkat, és most pontosan ez történik. Amikor feldobtuk a sztorit, egy olyan játék kezdett körvonalazódni, ami jóval hosszabb lenne 10 óránál, és rájöttünk, hogy amit mondtunk, beigazolódott: tényleg nem tudjuk csak úgy lezavarni.

Egyre izgatottabbak vagyunk a The Lost Legacy kapcsán. Ha tudják hozni a Left Behind szintjét, miközben több mint háromszor annyi tartalmat pakolnak bele, akkor biztosan nem fogunk panaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)