Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - bemutatkozott a főgonosz

|

A jó kalandjáték nem ér semmit egy karakteres rosszfiú nélkül, tudja ezt jól a Naughty Dog is. A Lost Legacy sem maradhat ikonikus gonosz nélkül.

Hirdetés

Jó esély van rá, hogy az Uncharted: The Lost Legacy lesz a széria utolsó része, ezért nagyot kell szólnia az önállóan is futtatható DLC-nek. Chloe nem szaladhat át csak úgy Indián, bizony lesz majd egy rosszakarója, aki keresztbe akar tenni neki.

A Game Informer legújabb számából derült ki néhány részlet a DLC antagonistájáról. A leírás szerint Asav

"egy széles mellkasú lázadó vezér, aki korábban az államnak dolgozott."

Saját célja elérése érdekében olyan kincseket és ereklyéket ásat ki a földből, amelyek kulturális szempontból fontosak az adott régiónak.

A játék kreatív rendezője, Shaun Escayg szerint Asav magányos lázadóként próbál háborút indítani, amiből majd profitálhat később. Emellett az is kiderült, hogy Nadine ismeri őt, mert régebben együtt dolgoztak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)