Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - rövid, de annál tartalmasabb az új trailer

|

Már nagyon közel van az Uncharted: The Lost Legacy megjelenése, ennek alkalmából pedig kaptunk is egy új gameplay előzetest.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az Uncharted: The Lost Legacy egy önállóan futtatható kiegészítő lesz, bőven akad majd benne annyi tennivaló, mint egy teljes értékű játékban, és a legújabb trailer is azt bizonyítja, hogy izgalmas kalandokra számíthatunk.

Hirdetés

Pontosan tíz nap múlva jelenik meg a Naughty Dog alkotása, amit a rajongók már tűkön ülve várnak, és nemrég felkerült a PlayStation YouTube csatornájára egy vadonatúj trailer, ami ugyan nem túl hosszú, de legalább remekül összegzi, hogy milyen kalandokba fog keveredni Chloe és társa, Nadine. Pörgősen, ügyesen, kedvet csinálósan.

Az Uncharted: The Lost Legacy megjelenés augusztus 22-én várható PS4-re. Mint egy falat kenyér, ha minket kérdeztek, de felénk elég sok az Uncharted rajongó. 

Így várjuk mi a The Lost Legacy-t, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)