Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - 13 percnyi kaland a dzsungelből

|

Az Uncharted: The Lost Legacy legújabb játékmenet videójából megtudhatjuk, hogyan próbál elszakadni a Naughty Dog a teljesen lineáris szerkezetű pályáktól a standalone kiegészítőben.

Hirdetés

Ugyan az Uncharted: The Lost Legacy nem egy teljes értékű számozott epizód, a Naughty Dog így sem spórol az erőforrásokkal és látszik is, hogy rengeteg munkát ölnek a projektbe. A játékból kiadott legújabb gameplay előzetesből pedig kiderül, hogy ez egyáltalán nem csak a grafikát érinti.

Hirdetés

Az Uncharted-részek eddig viszonylag lineáris pályaszerkezetén is megpróbálnak újítani, miközben elmesélik Chloe és Nadine sztoriját. Az új részben lesznek kifejezetten nonlineáris pályák, ezek közül mutatnak be egyet a készítők az új előzetesben. A videó elején az Uncharted: The Lost Legacy főszereplői három különböző erődöt pillantanak meg egy kilátóból, az pedig csak a játékoson múlik majd, milyen sorrendben fedezi fel ezeket. A gyönyörűen megvalósított dzsungel mellett a trailerben, láthatunk egy kis lopakodást, egy platformer részt, némi harcot és részben egy fejtörőt is, szóval mindegyik fontos játékelemet megvillantotta a Naughty Dog.

A következő Uncharted-adagunkat augusztus 23-án kapjuk majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)