Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - egyetlen grafikai elem sem került át az Uncharted 4-ből

|

Az Uncharted. The Lost Legacy fejlesztői egy interjúban elárulták, hogy az önállóan játszható kiegészítő nemcsak szebb lesz, hanem a játékmenetet illetően is készülnek egy-két változtatással.

Hirdetés

A karrierjét egyszerű sztori-DLC-ként kezdő Uncharted: The Lost Legacy alaposan meghízott, így önállóan játszható kiegészítőként adja ki a Naughty Dog és a Sony kettőse. Ahogy a játék egyik írója, Josh Scheer nemrég elárulta, emiatt komolyabb változtatásokra is volt idejük az Uncharted 4-hez képest.

Hirdetés

Sőt, a Lost Legacy részben azért jött létre, hogy olyan - az Uncharted 4-ben kevesebbet használt - játékelemekkel többet foglalkozhassanak, mint az új lopakodási rendszerük, a nagyobb játékterek, vagy éppen a kötelek használata. Emellett Scheer kiemelte, hogy Chloe köré is többször szerettek volna felépíteni egy külön sztorit, amire most végre alkalmuk nyílt. Az Uncharted: The Lost Legacy új főszereplője pedig egy fontos új képességet is kapott.

"Bevezetünk egy zárnyitó mechanizmust, hiszen egy tolvajról van szó. Ebből egy kicsit már megmutattunk a PSX-es demónkban, de sok más dologra is vonatkozik majd. Sok kis apróságot találhatsz majd, például bizonyos tárolórekeszekben jobb fegyverek várnak (...), a játék sok aspektusában szerepe lesz"

- mondta Scheer.

Emellett kicsit dolgoztak a célzáson és a harc közben használt mechanizmusokon. Ugyan nem érezték, hogy hatalmas problémák lennének ezekkel, de az Uncharted 4-hez teljesen átdolgozták az akciójeleneteket, így egy kis finomítás ráfért például az irányításra. Ehhez hasonlóan néhány kisebb grafikai újdonság is érkezik a Lost Legacy-ban, amellett, hogy a modellek, textúrák és más grafikai elemek tekintetében semmit nem hasznosítottak újra a negyedik részből.

Ti az új sztori, vagy a kalandos játékmenet miatt várjátok inkább az Uncharted: Tee Lost Legacy-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)