Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy megjelenés - megvan, mikor indulhatunk új kalandra

|

A játék egy jelenetével együtt érkezett a megjelenési dátum, és azt is megtudtuk, mennyit kell fizetnünk érte. Nem lesz olcsó, de biztosan megéri majd.

Hirdetés

A Naughty Dog addig-addig hízlalta az Uncharted 4 önállóan is futtatható DLC-jét, míg végül egy teljes értékű játék lett belőle. A The Lost Legacy körülbelül 10 órányi tartamat kínál, ami persze sokkal kevesebb, mint amit az eddigi Unchartedektől kaptunk, de láttunk már teljes játékot rövidebb játékidővel.

A csapat ma bejelentette, hogy Chloe és Nadine nagy kalandjába augusztus 23-ától vághatunk majd bele. Digitálisan az ára 11990 Ft lesz, valószínűleg a dobozos árazást is ennek környékére próbálják meg belőni. Aki bizonyos viszonteladóknál rendeli elő (ezek listája még nem ismert), megkapja a Jak and Daxter: The Precursor Legacy gyűjteményt, a PS Store-ban vásárlók pedig még egy PS4-es témával is gazdagodnak.

Egyébként az a durva, hogy nem csak hogy nem kell az Uncharted 4 a futtatásához, de azok, akik csak a Lost Legacyért fizetnek, játszhatnak az Uncharted 4 többjátékos és túlélő módjaival is. Ki van ez találva rendesen. 

A most érkezett trailer a játék elejéből mutat egy animációt, nézzétek meg, meghozza a kedvet.

Ki az, aki már akkor rányomott az előrendelésre, mikor még nem is lehetett?

A nagy örömre itt egy versecske, ha már költészet napja mámorban fetrengünk (egy kimerültebb aggyal):

Chloe, Nadine, két jó barát, 
Augusztusban vár majd terád.
Olcsón sokat, ez a mottó,
Ezt kapjuk a Naughty Dogtó'.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)