Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - Nathan Drake nem lesz benne

|

Az Uncharted idén érkező, önállóan játszható kiegészítőjébe ugyan be akarták vonni a sorozat főszereplőjét, de végül jobbnak látták kihagyni belőle.

Hirdetés

Az Uncharted sorozattal a Naughty Dog nem kíván többet foglalkozni, egy utolsó, önálló, a fő szálhoz csak néhány ponton kapcsolódó kiegészítővel zárja le az egészet. Nathan sztorija a negyedik résszel véget ért, és a Lost Legacyban sem látjuk már viszont.

A fejlesztők szerették volna valahogy legalább egy cameo erejéig bevonni, de akármit is találtak ki, sehogy nem tudták mellékszereplőként beépíteni a képletbe. A Lost Legacy 6-12 hónappal az Uncharted 4 után játszódik, a visszavonult kalandor valószínűleg amúgy sem keveredne bele megint egy balhéba, főleg nem Nadine-nal és Chloe-val. Az nem lenne a Naughty Doghoz illő húzás.

Egyelőre még csak nagyjából sem tudni, mikor jelenik meg a játék, de ha tippelnünk kéne, őszt mondanánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)