Hirdetés

The Last of Us Part II - az új Uncharted után az egész csapat ezen fog dolgozni

|

Amint megjelent az Uncharted: The Lost Legacy, a srácok azonnal elkezdik hegeszteni a The Last of Us várva várt folytatását.

Hirdetés

Nagyon reméltük, hogy az idei E3-on a tavalyi PlayStation Experience után ismét láthatunk valamit a The Last of Us folytatásából, de erre sajnos végül nem került sor, feltehetőleg azért, mert még közel sem tart ott a fejlesztés, hogy a játék bemutatható állapotban legyen. Szerencsére ez már nem tart olyan sokáig, hiszen a közeljövőben nagyon be fog indulni a projekt.

Ugye a csapat jelentős része éppen azon dolgozik, hogy a nemsokára megjelenő Uncharted: The Lost Legacy elkészüljön, viszont a játék egyik írója egy interjúban elárulta, hogy míg szívesen folytatnák ezt a szériát, a projekt befejezését követően minden figyelmüket Ellie és Joel legújabb kalandjának fogják szentelni:

"Jelenleg arra fókuszálunk, hogy ez a játék megjelenhessen. Amikor ez kész van, mindenki szépen átvándorol a The Last of Us Part II-ra. Persze senki nem tudhatja, hogy mit tartogat a jövő, mi imádjuk az Unchartedet és az a jó ebben a műfajban, hogy mindig tudjuk éreztetni a játékosokkal, hogy a játék keretein túl és van egy hatalmas világ. Ki tudja, talán néhány év múlva visszatérünk ide, de jelenleg az a lényeg, hogy ezt befejezzük és rámehessünk a The Last of Us-ra."

Mivel így két éven belül két Uncharted játék is megjelenik, szerintem elmondható, hogy egy darabig elég lesz (annak ellenére, hogy hatalmas rajongói vagyunk a sorozatnak) és itt az ideje, hogy ismét a The Last of Us kerüljön a középpontba. Ti mit gondoltok? Melyik szériát szeretitek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)