Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy trailer - nem ez az utolsó spin-off?

|

A Naughty Dog egy külön videót szánt arra, hogy a hamarosan megjelenő Uncharted: The Lost Legacy kapcsán meséljenek a széria univerzumának bővítéséről és elejtettek egy olyan mondatot is, amely miatt felcsillanhat a rajongók szeme.

Hirdetés

A The Lost Legacy eredetileg kiegészítőnek indult, majd annyi potenciált láttak benne, hogy önálló játékot faragtak belőle, amelynek játékidejével - minimum 8 órányi kalandról beszélhetünk - abszolút nem hoz szégyent a sorozatra, sőt sok játék megirigyelhetné. 

Hirdetés

A Naughty Dog pár nappal a megjelenés előtt most egy új trailerrel hozakodott elő, amelyben az Uncharted: The Lost Legacy apropóján mesél az univerzumbővítésről a játék kreatív rendezője, Shaun Escayg, rendezője, Kurt Margenau és társírója, Josh Scherr. Ennek keretében kerül bemutatásra egy új, kvázi nyitott-világú terület, a The Western Ghats, ahol csak rajtunk áll, hogy milyen módon, milyen sorrendben és mikor visszük véghez a céljainkat. 

Ezt követően érkezett a legérdekesebb rész, ugyanis Escayg azt mondta, hogy nem érzi még úgy, hogy végeztek volna a világgal, mert rengeteg tolvaj, szélhámos és háborúpárti él még benne, akikről mesélni lehetne. Majd Margenau hozzátette, hogy csak egy kis részletét mutatták meg annak, amijük van és biztos benne, hogy a játékosok nagyon izgatottak lesznek miatta. Van rá egy tippünk, hogy nem(csak) az augusztus 23-án megjelenő The Lost Legacy-ra gondolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)