Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - megvan a demó dátuma, szeretni fogjuk

|

Az Uncharted gyűjtemény megjelenés előtt kipróbálható lesz. A Naughty Dog azt is bejelentette, mikortól, és hogy pontosan mit játszhatunk.

Hirdetés

Még három hét, és itt az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amivel elüthetjük az időt a folytatás jövő márciusi megjelenéséig.

Tegnap egy traileren láthattuk az Uncharted: Drake's Fortune felújított változatát, ami egyáltalán nem vette el a kedvünket a csomagtól. A Naughty Dog azt is bejelentette, hogy a nyárra igért demó végül szeptember 29-én jelenik meg, és az Uncharted 2 Warzone fejezetét játszhatjuk végig, vagyis elvileg azt, amit az első képeken is mutogattak, és amit az alábbi képen is láthattok. A részletek elég ködösek, de a lényeg, hogy hónap végén demózhatunk, készüljetek erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)