Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - egy játék hiányzik, de jó okkal

|

Az Uncharted: The Nathan Drake Collection nem tartalmazza a sorozat összes eddig megjelent részét, de az az egy, ami hiányzik, nem véletlenül maradt ki.

Hirdetés

Jövő héten jön az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amiben az Uncharted, az Uncharted 2: Among Thieves és az Uncharted 3: Drake's Deception is helyet kapott, de a PS Vitára megjelent Golden Abyss felújított változata nem.

Nem elvetemült ötlet PS Vitáról PS4-re portolni egy játékot, és nem is technikai akadályai voltak annak, hogy végül nem készült el. A Naughty Dog komolyan gondolkodott azon, hogyan gyűjthetné össze az összes megjelent Uncharted játékot, de végül arra jutottak, hogy míg a PS3-as részek története egy ívet követ, melynek végére az Uncharted 4-hez jutunk el, a Golden Abyss kilóg a sorból, és nem illeszkedik ezek közé. Ezért tehát aki tényleg minden Nathan Drake-es epizódot végig akar játszani, kénytelen lesz egy kézikonzolt is beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)