Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - gyönyörűek az első képek

|

Megérkeztek az első nagy felbontású képek az Uncharted sorozat első három részének felújított változatait magában foglaló Uncharted: The Nathan Drake Collectionből.

Hirdetés

Az első Uncharted 2007-ben, a folytatás 2009-ben, a harmadik rész pedig 2011-ben jelent meg, és a maga idejében mindegyik kiemelkedően szép volt.

Az utóbbi két rész még most is megállja a helyét, az elsőbe azért már mai szemmel bele lehet kötni, de a grafikára érzékenyeknek hamarosan az Uncharted: The Nathan Drake Collection hoz megváltást. A Sony ma kiadott egy csokor nagy felbontású, 3840x2160-as képet, amiken tisztán látszik a változás. Mindegyik az Uncharted 2 egy-egy pillanatát ábrázolja, és láthatjuk a legendás úszómedencét is. Nyilván én is belementem. Megérte.

Az Uncharted: The Nathan Drake Collection a sorozat első három részét hozza el nekünk 1080p-ben, megnövelt framerate-tel, ilyen-olyan játékmenetbeli módosításokkal (amikre azért van szükség, hogy a három játék irányítását, mechanikáit tekintve amennyire lehet, egy szinten legyen) de többjátékos mód nélkül. Nagy meglepetésünkre demó is lesz még a nyáron, ha a csomagot magát nem is tervezitek megvenni, azt legalább próbáljátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)