Hirdetés

Négy játékot ad ingyen PlayStation 4-re a Sony, köztük van az első három Uncharted

|

A Sony is követi azt az egyre szélesebb körben alkalmazott gyakorlatot, miszerint a játékfejlesztők és kiadók ingyen játékokkal próbálják elviselhetőbbé tenni a karantént.

Hirdetés

Elindította Play at Home elnevezésű kezdeményezését a Sony, aminek keretén belül meghatározott ideig ingyenesen letölthetővé teszi egyes játékait, amelyeket utána örökre megtarthatunk. Fontos tudni, hogy a lehetőség igénybevételéhez nincs szükség PlayStation Plus-ra, előfizetés nélkül hozzáadhatjuk könyvtárunkhoz a kiválasztott címeket.

Hirdetés

Az első adagot magyar idő szerint leghamarabb április 16-án hajnali 5 órától tölthetjük le,  de nem muszáj annyira sietnünk, mert május 6-án hajnali 5-ig bármikor nekiláthatunk. Azért javaslom, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra, én biztos nem fogom. Az említett intervallumban a hangulatos explorációs játékok koronázatlan királyát, a Journey-t kapjuk meg, valamint az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, amelyik az eredetileg PS3-ra kiadott, ám igényesen remasterelt Drake's Fortune, Among Thieves és Drake's Deception epizódokat foglalja magában. Igaz, hogy mindkét ajándék szerepelt már korábban a PlayStation Plus kínálatában, de akinek az adott pillanatban nem volt előfizetése, vagy bármilyen más okból kihagytak ezeket a játékokat, most ingyen pótolhatja mindet. Csak ajánlani tudom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)