Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - Nathan, a tolvaj (videó)

|

Újabb zseniális Uncharted: The Nathan Drake Collection videót kaptunk, ami ezúttal arra fókuszál, mi mindent lopott el főhősünk, és hogyan szívta meg emiatt.

Hirdetés

Kétmilliárd érdekes játék jön az elkövetkezendő három hónapban, amivel még nem játszhattunk, de a három remaster alkotta Uncharted: The Nathan Drake Collectionnek nem tudunk ellenállni.

Egyszerűen már a trailerekből is süt a játék utánozhatatlan hangulata, a tökéletesen megírt sztori, a csavarok, a színészi játék, ami miatt nem lehet nem várni még akkor is, ha mindhárom részt rongyosra játszotuk az előző generációban. Komolyan, objektíven nézve a dolgot: az alábbi trailer után ugye ti is érzitek, hogy miért olyan kiemelkedő az Uncharted sorozat? A Naughty Dog egyébként mostantól a megjelenésig hátralévő időben minden héten kiad egy videót, és már előre tudjuk, hogy érdemes lesz megnézni, a pokolba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)