Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection tesztek - három az egyben megéri?

|

Vajon van annyira jó az Uncharted: The Nathan Drake Collection, hogy érdemes legyen újra vásárolni a Naughty Dog játékait? Az első külföldi pontszámok megadják a választ.

Hirdetés

Kevés játékot szerettek volna annyira PlayStation 4-en látni a konzoltulajok, mint az Uncharted szériát, a The Nathan Drake Collection pedig eleget tesz a kéréseknek. Hogy mennyire maradéktalanul, az mindjárt kiderül. 

Egyetlen játékot leszámítva minden eddigi Uncharted vizuálisan feltuningolt epizódja helyet kapott benne, így a Drake's Fortune, az Among Thieves és a Drake's Deception is 1080p-vel és 60 fps-sel játszható PlayStation 4-en (a kollekció nem tartalmazza egyik cím multiplayerét sem, viszont az Uncharted 4: A Thief's End decemberben induló bétájához biztosít meghívót). Három remek játékot csomagolt tehát össze a Sony egyetlen kollekcióba, a külföldi kollégák ítéletei alapján pedig a feltupírozott Uncharted gyűjtemény érdemes arra, hogy újrázzunk vele, vagy éppen ha eddig kimaradt, akkor megismerkedjünk a sorozattal: 

IGN.com - 9
God is a Geek - 10
USgamer - 4.5/5
IGN Spain - 8.5
EGM - 8.5
PlayStation LifeStyle - 10
Digital Spy - 4/5
GameSpot - 8
Hardcore Gamer - 9
LevelUp - 8.8/10
Multiplayer.it - 9
3DJuegos - 8.5/10
PlayStation Universe - 8.5/10
Cheat Code Central - 9
Hobby Consolas - 9
Shacknews - 8
Videogamer - 7
The Jimquisition - 8
LaPS4 - 8.6/10
PlayStation Official Magazine UK - 8
Vandal Online - 8.5/10
Metro - 8
GamesVillage - 9.4
GamesRadar+ - 4/5
GamingTrend - 8/10
Gameblog - 10
Metro GameCentral - 8
Attack of the Fanboy - 8

Az Uncharted: The Nathan Drake Collection megjelenése október hetedikén várható, kizárólag PlayStation 4-re. Természetesen már mi is gyűrjük a játékokat, hamarosan be is számolunk az élményeinkről.

A ti gyűjteményetekben ott a helye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)