Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - ekkora helyen fog terpeszkedni a játék

|

Megvan a pontos adat, ennyi szabad helyet fog igényelni Nathan Drake kalandjainak PlayStation 4-es gyűjteménye.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően igencsak derék mennyiségű adatot fog a merevlemezünkre pakolni az Uncharted: The Nathan Drake Collection. Ha netán most most hely szűkében lennél, akkor érdemes felszabadítani a számára egy kis teret, mivel több mint 44 GB-ot fog igényelni!

Bizony, egészen pontos 44,46 GB szabad helyre lesz szükség az Uncharted: The Nathan Drake Collection telepítéséhez. Ez még a Grand Theft Auto V méreteit is meghaladja, hiszen annak "csupán" 41,8 GB kellett. Kelleni is fog bőven a hely, mivel az új kollekció tartalmazza az Uncharted: Drake's Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves, és az Uncharted 3: Drake's Deception játékok 1080p/60fps-es, felújított változatait.

Ne felejtsétek el, hogy a gyűjteményes kiadás minden egyes vásárlója részt vehet az Uncharted 4: A Thief's End multiplayer betáján, ami dcember 4. és 13. között zajlik majd. Az Uncharted: The Nathan Drake Collection várhatóan október 7-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)