Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - a többjátékos módot nem keverik újra

|

Bár néhány feature-rel bővülnek az Uncharted-sorozat korábbi részeinek felújított változatai, lesz, amiben kevesebb lesz a Nathan Drake Collection, mint a korábbi generációra megjelent eredetik.

Hirdetés

A Sony kitalálta, mivel is üssék el a Naughty Dog játékainak szerelmesei azt az időt, amit az Uncharted 4 megjelenéséig még ki kell várniuk, a Bluepoint gondozásában készülő Nathan Drake Collectionnel pedig valószínűleg nem lehet nagyot hibázni. Egy mód viszont kimarad a felújított változatokból.

A Naughty Dog elmondása szerint mivel nem akarták megosztani a közösséget, akik a mai napig játszanak az Uncharted játékok multiplayerével (a második és a harmadik részben volt ilyen), nem tervezik, hogy a Nathan Drake Collectionben újra kiadnák a többjátékos módokat is. Ettől függetlenül a gyűjtemény vásárlói nem maradnak multis élmény nélkül, hiszen mindenki, aki megveszi PS4-re a felújított változatokat, játszhat majd az Uncharted 4 multis bétájával, ám hogy erre mikor kerül sor, egyelőre nem tudni.

Mit szóltok, nektek hiányozni fog a multi a Nathan Drake Collectionből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)