Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - felbukkant a PlayStation Store-ban

|

Egyre biztosabb, hogy a Sony PlayStation 4-re is kiadja az első három Uncharted részt, és úgy tűnik, a csomag az Uncharted: The Nathan Drake Collection nevet viseli.

Hirdetés

Teljesen érthető lépés volna a Naughty Dog részéről, ha felújítaná az első három Uncharted részt. Kár lenne, ha azok nem élvezhetnék minden idők legjobb PS3-exkluzív akciójátékait, akik csak a mostani generációban vettek konzolt.

Mindhárom lenyűgözően szép volt a maga idejében (a második és harmadik rész még most is simán megállja a helyét, az elsőn már azért látszik az idő múlása, de ez az élvezeti értékéből nem vesz vissza), de gondoljatok bele, milyen szépek lehetnek PlayStaton 4-en... Ha minden igaz, hamarosan látni fogjuk, ugyanis néhány NeoGAF felhasználó jelentése szerint a PlayStation Store US honlapjának mobilos változatán (és csak ott) egy pillanatra felbukkant az Uncharted: The Nathan Drake Collection bannerje. Rákattintva egy "Az oldal nem található" hibaüzenet jelenik meg.

Érdekes még, hogy Neil Druckmann fejlesztési vezető a következőt tweetelte nem rég, de nem egyértelmű, hogy ezzel vagy valami mással kapcsolatban:

Várjuk a Sony E3-as sajtókonferenciáját, és reméljük, legkésőbb valamikor a nyár végén megjelenik a csomag; jó lenne bepótolni ezeket a negyedik rész megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)