Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - videón a három játék, középpontban a sztori

|

Másfél hónappal az Uncharted: The Nathan Drake Collection előtt a Sony úgy gondolta, érdemes felfrissíteni az emlékezetünket, és egy rettentő hangulatos trailerben foglalta össze az eddigi három rész sztoriját. Viszonylag spoilermentesen.

Hirdetés

Akinek kimaradt a PlayStation 3, de már vett vagy tervez venni PlayStation 4-et, az egy csomagot semmiképp ne hagyjon ki: az Uncharted: The Nathan Drake Collection közel ötven órányi filmszerű élményt kínál egyetlen játék áránál is kevesebbért.

A trilógia eddig megjelent három részében tökéletes egyensúlyban vannak az átvezetők és a játszható részek (mivel játékokról beszélünk, utóbbiból van több, de ez a The Order: 1886 óta talán nem olyan egyértelmű), mindhárom epizód egy-egy érdekes, összefüggő sztorit mesél el arról, hogyan kutat Nathan különböző műkincsek, rejtélyek, eltemetett városok után. Az alábbi trailer végigvezet minket a sztori alapvető pontjain, de azért a nagy durranásokat nem lövi le.

A videóhoz kapcsolt blogposztban a fejlesztők hozzátették, hogy három új nehézségi szinten élhetjük át a kalandokat: az Explorer Mode a lehető legkönnyebb, azoknak szól, akiket tényleg csak a sztori érdekel; a Speed Run Mode-ban egy számláló mutatja, hány perc alatt teljesítettük az adott szintet, a Brutal Difficulty Mode pedig olyan nehéz, hogy csak a legnehezebb, Crushing nehézségi szint teljesítése után játszhatunk vele. Megjelenés október 7-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)