Hirdetés

Uncharted - valaha olyan volt, mint a Bioshock.

|

Elég sok olyan videójáték létezik, amely fejlesztése során gyökeresen megváltozott...

Hirdetés

Ehhez a csoporthoz csatlakozott most az Uncharted is, hiszen a Naughty Dog (azaz a fejlesztő) alelnöke, Evan Wells elárulta a titkot. 

Kiderült, hogy a fejlesztés korai szakaszában az Uncharted: Drake's Fortune egy víz alatti helyszínen játszódott, amely igencsak hasonlított a Bioshockra.  Sőt, ez még mind semmi - ez volt az az állapot, amikor a projectet sikerült a Sonynak eladni: ezt a helyzetet fogadta el és vette meg a Sony. Ez már egy más kérdés, mi lett belőle a későbbiekben. 

Irónikus tény - és erre Evan Wells is kitért - hogy a Bioshock fejlesztésének korai szakaszában egy trópusi szigeten játszódott volna...

El tudnátok képzelni egy víz alatti Uncharted: Drake's Fortunet és egy trópusi szigeteken játszódó Bioshockot? Akár lehetett volna így is...

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)