Hirdetés

Underdeep - a Duke Nukem társkészítőjének új FPS-ét fogyasszátok a bejgli mellé

|

Georfe Broussard a Ludum Dare 28-ra készített egy FPS-t, amiben minden végigjátszás más, és csak egy életed van. Próbáld ki a böngésződben.

Hirdetés

Elkezdődött a karácsonyi pihenés és azoknak, akik utálják a bejglit és ebből kifolyólag nem tudják halálra zabálni magukat két étkezés között, alternatív elfoglaltság után kell nézniük. Itt a tökéletes alternatíva.

A Ludum Dare 28-ra több, mint 2000 játék érkezett és köztük a Duke Nukem társkészítője is bedobott egy FPS-t. Broussard a Polygonnak elmondta, hogy szeretett volna egy egyszerű 3D-s játékot készíteni, ami minden végigjátszásnál más és más, ugyanis a játékelemek véletlenszerűen generálódnak az elején. Így született meg az Underdeep, amit a legendás fejlesztő csak úgy írt le, mint a Wolfenstein és a Rouge szerelemgyerekét. Jól hangzik.

Az Underdeep összesen öt pályás és a játékban a célunk, hogy megtaláljuk a "Sword of Badassary"-t. A Ludum Dare kihívásának megfelelően (You Only Get One) csak egyetlen egy életünk van, amit nem is lesz olyan egyszerű beosztani.

A legjobb az egészben, hogy az Underdeepet a böngésződben is játszhatod, úgyhogy ha van egy szabad negyed-félórád, akkor kattints ide és próbáld ki.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)