Hirdetés

Underworld Ascendant - Megérkezett az első gameplay trailer

|

Hosszú idő után először mutattak érdemlegeset az Otherside Entertainment játékából.

Hirdetés

Az Underworld Ascendant már egy jó ideje készülőben van, ám egészen eddig nem láthattunk túl sokat a belsőnézetes fantasy kalandjátékból. Most azonban megtört a jég, és maguk a fejlesztők is beszéltek a programról.

Hirdetés

Ha valaki nem tudná. az 1992-es Ultima Underworld: The Stygian Abyss szellemi örököséről beszélünk. A '92-es cím egyébként számos innovációt hozott a játékiparba, többek között azt is, hogy a játékosoknak lehetőségük volt vertikálisan is mozgatni a kamerát, tehát karakterünk nyaka végre nem csak oldalirányba tudott mozogni. A folytatáshoz pedig megérkezett az első játékmenetet bemutató előzetes, amihez még egy fejlesztői videó naplót is kaptunk.

Az előzetes felvonultat néhány helyszínt és ellenséget a Stygian Abyssből, egy olyan figyelmeztetés kíséretében, ami a játékost szólítja fel a világ védelmére. A trailerben hordókat dobálnak, csapdákat kerülnek ki és mágiával teszik a környezetet játszóterükké. A hosszabb fejlesztői naplóban jóval részletesebben mesélnek a játékélményről. A játék motorját az Improvisation Engine-nek nevezték el, míg az Underworld Ascendant teljes egészében arra fókuszál, hogy a játékos maga fejtse meg, mi is zajlik körülötte. Ezt a szellemiséget az asztali szerepjátszós társasjátékok inspirálták, ahol a játékosoknak maguknak kell megoldást találni a felvetődő problémákra.

Az Underworld Ascendantnek viszont továbbra sincsen pontos megjelenési dátuma, egyedül azt tudjuk, hogy idén valószínűleg már játszhatunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)