Hirdetés

Underworld Ascendant - megvan a megjelenési dátum, de sajnos nincs közel

|

Oké, azért annyira messze sem, de a szeptembert le fogja csúszni.

Hirdetés

Az Underworld Ascendant egy nagyon izgalmas dungeon crawler RPG-nek tűnik. A szerepjátékot egy Kickstarter kampány keretében a játékosok finanszírozták abban a reményben, hogy megszülethet az Ultima Underworld szellemi örököse.

Hirdetés

Bármennyire is jól hangzik , sajnos még egy darabig várnunk kell a kipróbálására. Az idei E3-on ugyan a fejlesztők azt ígérték, hogy szeptemberben érkezik, de sajnos ez nem fog teljesülni. 

Az Underworld Ascendant a jelenlegi tervek szerint 2018. november 15-én jelenhet meg PC-re. Nem akkora tragédia az az extra egy hónap, de nagyon reméljük, hogy nem lesz több csúszás. Bár ahogy a bölcs ősi kelta mondás tartja: inkább késsen és legyen jó, mint hogy elsiessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)