Hirdetés

Underworld Ascendant - két stúdió is együtt dolgozik az innovatív RPG-n

|

A játékot Kickstarteren megtámogatták az Underworld franchise rajongói, és hogy ne hagyják cserben őket, két csapat is összeállt a szerepjáték megvalósításához.

Hirdetés

Az Underworld Ascendant laza 850 000 dolláros támogatást kapott a Kickstarteren. Mióta lezárult a sikeres kampány nem hallottunk sokat a csapat felől, de ma nagy örömmel jelentették, hogy az OtherSide Entertainment partneri kapcsolatba lépett az 505 Games-szel, és együtt fognak dolgozni a projekten. Nyilván ez sokat jelent azoknak, akik a közösségi kalapozás során bizalmat szavaztak a projektnek.

A széria első epizódja, az Ultima Underworld 1992-ben jelent meg és rengeteg olyan elemet hozott be, ami addig ismeretlen volt a fantasy RPG-kben. Az OtherSide Entertainment főnöke, Warren Spector hiszi, hogy az új epizódnak is hasonló hatása lesz majd.

"Az eredeti Underworld játékok utat törtek az RPG-k világában, és az Ascendant csapata legalább ekkora innovációra készül. A korai verziók is bizonyították már ezt."

Az Underworld Ascendant valamikor 2018 második felére várható PC-re. Izgatottan várjuk, beszámolunk majd nektek róla természetesen, csodálkoznék, ha Chava nem csapna le rá a megjelenés első napján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)