Hirdetés

Underworld Ascendant - felejts el mindent, amit a sandboxról hittél

|

Egy új videót kaptunk a készülő szerepjátékról, melyben Warren Spector mesél az Ascendant motorjában rejlő lehetőségekről.

Hirdetés

Egyre jobban hangzik az Underworld Ascendant. Nemcsak Garrett régi szinkronhangja tűnik izgalmasnak Warren Spector új projektjében, de a fejlesztők új értelmet is adnának a sandbox kifejezésnek.

Rendben, én még egyszer nem hallottam, hogy egy fejlesztő azzal kampányolna, hogy “ez egy klasszikus sandbox játék lesz” de ha tényleg igaz az, amit az új videóban láttunk, akkor van okunk reménykedni a csapatban. A kedvenc részem, ahogy elvileg lerázhatod majd az ellenfeleket a terep lerombolásával, de ha át akarsz kelni azon a részen, amit tönkretettél, arra is lesz lehetőség, csak haverkodni kell a törpékkel.

A játék fejlesztéséért az OtherSide Entertainment felel, akiknek még 15 napjuk van, hogy összeszedjék a fejlesztéshez szükséges 600 000 dollárt. A hír írásának pillanatában 474 958 dollárnál áll a Kickstarter, így jó esély van a projekt sikerességére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)