Hirdetés

Adventi Játéközön - olcsó játékok minden nap

|

Nálunk minden nap ünnep lesz karácsonyig. Ha szeretnél olcsó játékokat szerezni a fa alá, akkor most azonnal kattints a folytatásra.

Hirdetés

December harmadikától kezdődően gondoskodunk arról, hogy minden játékos, családtag és ismerős megtalálja a számítását, hiszen naponta jelentkező akcióink által akár a TE karácsonyfád alatt is állhat egy értékes PC-s vagy konzolos játék. 

Elrajtol a GameStar nagyszabású Adventi Játéközön című kezdeményezése, amely a jól ismert Adventi naptár különleges, virtuális változatát foglalja magába: december harmadikától egészen december 19-ig minden hétköznap, illetve hétvégente egy-egy olyan új meglepetés várja a látogatókat, amelyek árának láttán még a Mikulás is tovább vörösödne.

Az oldalon egy visszaszámláló található, amely azt mutatja meg, hogy mennyi ideig élhetsz még az éppen aktuális napi akciós ajánlattal. Az oldal számlálója minden éjfélkor újraindul, majd igazi karácsonyi csodaként feltűnik előtted egy másik ablak, amelyben újabb akciót köszönthetünk. Minden ajánlat 48 óráig tekinthető érvényesnek, tehát ha lemaradtál egy magadnak vagy egy családtagodnak kinézett lehetőségről, másnap még ugyanúgy élhetsz vele és továbbra is akciósan szerezheted be. Fontos információ, hogy a naponta egy játék szabály csupán a hétköznapi ajánlatokra vonatkozik, hétvégén (szombat és vasárnap) kizárólag egy termék kerül ki akciósan, amit egészen vasárnap éjfélig vásárolhattok meg.

A GameStar Adventi Játéközön című kezdeményezésben feltűnő játékok valóban pompás áron érkeznek majd, az adventi oldal pedig magában rejti azon egyszerű lehetőségeket is, hogy nem kell az ajándékokért sorban állni, hiszen szobád melegében pár kattintással magadénak tudhatod pénztárcakímélő módon a játékipar nagyjait. Mindezt természetesen képekkel, videókkal és szöveges leírással illusztráljuk, hogy azok is bátran válogathassanak, akik egyébként nem annyira jártas a játékok világában.

A GameStar Adventi Játéközön egyúttal a volt IDG Hungary Kft. megújulását is ünnepli, amely november 29. napjától száz százalékban magyar tulajdonban lévő cégként folytatja tovább, méghozzá Project/029 néven. Továbbra is két, havonta debütáló nyomtatott magazinnal (PC World, GameStar), egy hetilappal (ComputerWorld) és az online márkákat (GameStar, PC World, MacWorld, Computerworld, Biztonságportál, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO) összefogó TechCorner-rel jelentkező kiadó karácsonya nem is lehetne szebb, hiszen függetlenként, magyar kézben zárhatják az évet és vághatnak bele egy új időszakba. 

A GameStar naponta jelentkező Adventi Játéközöne mellett nem feledkeztünk el azokról sem, akik egész évben hűségesen minket választottak és így szeretnének cselekedni 2013-ban is. Továbbra is él a karácsonyi előfizetői akciónk, amelyben egy prémium előfizetés választásánál ajándékba adunk egy AAA kategóriás, általad választott játékot is. A prémium előfizetés 12 darab GameStar magazint rejt magában és nagy előnye, hogy egy nappal az utcai megjelenés előtt házhoz viszi a postás, valamint jár mellé egy negyedéves, átruházható PC World digitális kiadású előfizetés is (a DVD-melléklet tartalma letölthető). Az akcióban szereplő játéklista a következőképpen alakul, ezekből választhattok kedvetekre egészen addig, amíg a készlet tart:

- Call of Duty: Black Ops 2
- World of Warcraft Battlechest (WoW + Burning Crusade + Wrath of the Lich King + Cataclysm)
- World of Warcraft: Mists of Pandaria
- StarCraft II: Heart of the Swarm
- Crysis 3
- SimCity
- Dead Space 3
- Far Cry 3
- Assassin's Creed III
- Splinter Cell: Blacklist
- Guild Wars 2
- Genius MAURUS GX optikai egér

A karácsonyi előfizetésről további információkat találhattok ide kattintva.

Ennek fényében elég ünnepi már a hangulat? Kattints a GameStar Adventi Játéközön oldalára, meghozzuk a kedved az ünnepléshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)