Hirdetés

Ünnepi köntösbe öltözik a New World, kibővül az endgame is

|

A hivatalos megjelenésük előtt a tesztszerveren leshetjük meg az újdonságokat.

Hirdetés

Megjelenésekor óriási érdeklődés volt a New World körül, aztán hamar kiderült, hogy szórakoztató játékmenete ellenére az Amazon ígéretes MMO-ja sajnos több sebből is vérzik, így a kezdeti hype-ot követően alaposan megcsappant a játékostábor.

Jó hír azonban, hogy az Amazon Games sok dolgot javított már az elmúlt hónapokban, és hozott új tartalmakat is, de még az ünnepi időszakra is készül újdonságokkal.

Hirdetés

A Winter Convergence esemény során ünnepi köntösbe öltözik Aeternum négy települése is Everfall, Monarch's Bluffs, Weaver's Fen, illetve Brightwood régiókban, a vadonban pedig hóval borított területeken kalandozhatunk, miközben az égen sarki fény ragyog. Egy Winter Wanderer nevű NPC ünnepi küldetésekkel lát el minket, és még nem túl barátságos jetikkel is összemérhetjük erőnket egy új barlangrendszerben.

Viszonylag komoly változásokon esik át a játék endgame része is. Bekerül egy új erőforrás, a Gypsum, amihez többféle módon juthatunk hozzá. Ezekből aztán Gypsum Orbot készíthetünk, amelyekből végül Gypsum Cast lehet, amit kinyitva megnövekedett Expertise-zel rendelkező fegyvert, páncélt, vagy ékszert találunk. Az Expertise gyakorlatilag a High Water Mark új neve, és az új rendszernek hála picit érdekesebb lehet a minél jobb cuccok gyűjtögetése az endgame-ben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Frissítést várható a szakmák körül is. A jelenleg maximálisnak számító 200-as szint elérését követően ugyanis különböző jutalmakat, például Craft Modokat, nyersanyagokat, vagy akár tervrajzokat és recepteket szerezhetünk, ha elérjük az újabb mérföldköveket. Bevezetésre kerülnek az Equipment Patternek is, amelyek segítségével a legmagasabb, vagyis 600-as Gear Score-ral rendelkező, különleges megjelenésű cuccokat craftolhatunk. Persze nem lesz egyszerű ezeket összerakni.

A fentieken túl még elég sok mindennel készül az Amazon Games, így picit kiegyensúlyozottabb lesz a PvP, de érkeznek vadonatúj mellékküldetések is. Az újdonságok először a tesztszerveren lesznek elérhetőek magyar idő szerint este hét órától, de valószínűleg még ebben a hónapban hivatalosan is megérkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)