Hirdetés

Unpacking - ezzel a hiánypótló játékkal telepakolhatjuk az otthonunkat

|

Fogalmunk sincs, hogy bírtuk ki eddig pakoló-szimulátor nélkül, de a Wrenegadey betömte ezt a piaci rést is.

Hirdetés

Éreztétek már azt az örömöt, azt a felszabadultságot, amikor egy üres lakást vagy házat rendezhettek be a saját cuccaitokkal, saját szájízetek szerint? A Wrenegeady relaxáló puzzle-játéka segít ezt virtuálisan átélni/újraélni. 

Hirdetés

Az Unpacking játékmenetében tényleg nincs semmi más dolgunk, mint a bontatlan dobozokban álló tárgyakat elhelyezni a lakás megfelelő pontjain, majd gyönyörködni a rendben, a teljességben. Nézzétek csak meg az alábbi gifeket, már egy mikró beforgatása a helyére is jelentős vizuális élvezetet nyújt, a fiókban szépen sorban elhelyezett eszközökről már nem is beszélve: 

Aki a House Flippert szerette, biztosan ezt is imádni fogja. Egyelőre ez minden, amit a projektről tudunk, de ha lesz bármi fejlemény, szólunk (ha éppen nem a gifeket nézegetjük).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)