Hirdetés

Készül az Unravel 2

|

Látva az első rész sikerét, a Coldwood Interactive folytatást készít eddigi egyetlen játsékához, és ehhez ismét az Electronic Arts nyújt segítséget.

Hirdetés

Februárban jelent meg az Unravel, amiben egy piros fonállénnyel mászkálhadtunk gyönyörű tájakon, miközben próbáltuk megoldani az egyre nehezedő fejtörőket. Az aranyos főszereplő, a megható történet és az egyedi játékmenet együtt vitték sikerre a játékot.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Coldwood következő játékának kiadását is vállalta, ez pedig nem más lesz, mint az Unravel 2. "Az EA-nél szeretünk kreatív és szenvedélyes csapatokkal dolgozni, legyenek azok a saját stúdióink vagy a partnereink. Ezért szolgál örömömre bejelenteni, hogy új megállapodást kötöttünk a Coldwooddal, így közösen fogunk dolgozni következő projektjükön." - mondta Patrick Soderlund, az EA Studios vezetője.

Várhatóan az E3-as előadás során ez is szerepet kap, és akár már jövőre megjelenhet. Platformokat még nem említettek, de PC, PlayStation 4 és Xbox One a valószínű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)