Hirdetés

Unravel - ugráljunk kilenc percet Yarnyval! (videó)

|

Az Uravel továbbra is elképesztően jól néz ki amellett, hogy rendkívül aranyos, de a legújabb videóban kicsit részletesebben megnézhetjük azt is, milyen fejtörők várnak ránk a játékban.

Hirdetés

Az EA egyik legjobb húzása volt az elmúlt évben, hogy felkarolták - talán a Ubisoft hasonló sikereiből tanulva -  a többi játékuknál sokkal kisebb projektnek számító Unravelt, a Coldwood Interactive játékából pedig végre újabb felvételeket láthatunk.

Egész pontosan kilenc percnyi játékmenetet tettek közzé a svéd csapat fejtörőkkel bőven megtűzdelt platformeréből, amin azt is láthatjuk, hogy ahogy távolabb megyünk egy checkpointtól, vagy a fejtörők megoldásához lőjük ki, folyamatosan veszítünk a Yarnyt felépítő fonalból, ami csak a következő mentési pontnál töltődik vissza. Az Unravel pontos megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy március végéig megkaparinthatjuk, addig pedig valószínűleg kapunk még néhány ízelítőt a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)