Hirdetés

Unravel - ilyenek lesznek a feladványok (videó)

|

Az Electronic Arts legújabb videójában az Unravel rejtvényeire és azok megoldására helyezi a hangsúlyt. Ügyesen meg kell majd terveznetek a taktikát, hiszen a Yarny rendelkezésére álló fonalmennyiség véges.

Hirdetés

Az Unravel egészen egyszerűen annyira cuki, hogy nem lehet betelni vele. Én már minden nap úgy ébredek, hogy a reggeli kávé mellett csak arra tudok gondolni, egyre közelebb van a megjelenési dátum. Az Electronic Arts most egy újabb falatnyi betekintést engedett a játékba.

A friss videón azt láthatjátok, hogyan kell majd a Yarny nevezetű kis fonallénynek megoldani a világban elé kerülő feladványokat. A testét alkotó fonalat használja majd fel a közlekedéshez, ezen felül pedig különféle tárgyakat mozgathat, melyek valós fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A fonal központi szerephez jut, hiszen Yarny lényegében saját testét használja fel a közlekedésre, hidak és kötelek készítésére. Ennek mennyisége azonban koránt sem végtelen, így ha a pálya vége előtt kifogytunk belőle, akkor pici hősünk nem lesz képes a végső célhoz kötözni magát.

Az Unravel február 9-én jelenik meg PC-re, PlayStaion 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)