Hirdetés

Unravel megjelenés - dátum, ár, és egy aranyos trailer jött

|

Az Electronic Arts sok új játékot hoz 2016 első felében, és köztük lesz a tőlük némileg idegen, de részben ezért is nagyon érdekes Unravel is.

Hirdetés

Amikor az EA leleplezte az Unravelt, mindannyian elolvadtunk, és ahányszor újra láttuk, annyiszor adtunk ki felvállalhatatlan, vinnyogó hangokat. BZ ki is próbálta, élőben is nyünnyögött egy sor utána.

Látszik rajta, hogy ez egy szerelemprojekt, tényleg szívből készül. Martin Sahlin kreatív rendező elmondta, hogy reméli, sikerül megérintenie a játékosokat. "Yarny küldetése, hogy megjavítsa a törött kapcsolatokat, a fonál pedig a szeretetet és az emberek közti kapcsolatot jelképezi. Az út során a játékosok találékonyságát tesszük próbára, a környezeten alapuló fejtörőkkel" - tette hozzá. A mai napon bejelentették, hogy - a korábbi pletykáknak megfelelően - az Unravel február 9-én jelenik meg, és mindössze 19,99 dollárba fog kerülni, ami átszámolva közel 6000 forintnak felel meg. Az új előzetes a sztorit foglalja össze.

Nektek is annyira tetszik, mint nekünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)