Hirdetés

Unravel Two - rövid ideig ingyen próbálhatjuk ki

|

Egyelőre nem tudni, meddig tart ez az akció, úgyhogy nem árt sietni.

Hirdetés

Az Unravel Two talán még cukibb, mint az első epizód, és bár komoly történetre nem számíthatunk a kedves kis kaland folyamán, azért mindenképp érdemes rászánni pár remekül elröppenő órát, coop társsal pedig még jobb a móka. Ezt most ti is megtapasztalhatjátok, ugyanis teljesen ingyen tehettek egy próbát a játékkal..

Hirdetés

A mai naptól fogva ugyanis ingyenes trial verziót kapott az Unravel Two, vagyis amíg vissza nem vonják ezt a lehetőséget, bárki belevetheti magát a játékba. Egészen pontosan 10 óra játékidőt kaptok, miután letöltöttétek az Unravel Two-t. Persze ez idő alatt nem juthattok el akármeddig, a játék első két pályája lesz elérhető - ezekből egyébként hét van összesen. Irány a Microsoft Store-ban, a PlayStation Store-ban vagy Originen az Unravel Two termékoldala, és ugorjatok fejest a kalandba! 

Nem csodálkoznék, ha a 10 óráis trial után végül a teljes játékra lecsapnátok, én személy szerint teljesen rácsavarodtam. A feladványokat egyedül is szórakoztató megoldani, de kettesben az igazi, szóval, ha tehetitek, akkor ültessetek le valakit magatok mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)